Bolaget ska bedriva restaurang, café, catering, bemanning'/uthyrning av personal och butiksförsäljning av delikatesser samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 614 | 3 102 | 2 607 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -144 | -12 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -200 | -70 | -30 |
Årets resultat (tkr) | -200 | -70 | -30 |
Summa tillgångar (tkr) | 728 | 982 | 1 366 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 614 | 3 102 | 2 607 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -144 | -12 | 30 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -200 | -70 | -30 |
Årets resultat (tkr) | -200 | -70 | -30 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 394 | 720 | 1 026 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 334 | 261 | 340 |
Tillgångar (tkr) | 728 | 982 | 1 366 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -533 | -333 | -263 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 581 | 686 | 896 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 680 | 628 | 732 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 728 | 982 | 1 366 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 307 | 1 551 | 1 304 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -5.5% | -0.4% | 1.1% |
Soliditet | -73.2% | -33.9% | -19.3% |
Kassalikviditet | 41.9% | 36.1% | 42.1% |
Demi Matbar AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Gourmandie Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurang, café, catering, bemanning'/uthyrning av personal och butiksförsäljning av delikatesser samt därmed förenlig verksamhet.